Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Γιορτές και πανηγύρια!

Ήταν κατακαλόκαιρο, μακριά από την πατρίδα ..... Ξημέρωνε 27 του Ιούνη. 1970. Σπουδαία χρονιά. (Σπουδαία δεκαετία). Την έπιασαν οι πρώτοι πόνοι. "Έχω καιρό" υπολόγισε. Ήξερε από το πρώτο παιδί πόσες μέρες βασανίστηκε, δεν βιαζόταν. Φέρθηκε φυσιολογικά κι αγνόησε τα σημάδια που φώναζαν "γέννα". Μέχρι που έσπασαν τα νερά. Πότε βούτηξαν την έτοιμη από καιρό βαλιτσούλα, πότε άφησαν τη μικρή σε μια φίλη, πότε έφθασαν στο νοσοκομείο εγκαίρως, ούτε η ίδια το κατάλαβε! Θυμάται μόνο το αααα ! όταν κάθισε στο κάθισμα του αυτοκινήτου που έκαιγε από τον ήλιο και το ακόμα δυνατότερο ααααααααα! όταν το παιδί κύλησε επιτέλους από μέσα της! Στον ελάχιστο δυνατό χρόνο! 
Χρόνια μετά διηγόταν πως ο πόνος ήταν τόσο οξύς που ήξερε πως αυτό το παιδί θα την παίδευε πολύ, μεγαλώνοντας. (Ναι καλά! Για τις χαρές που θα της έδινε αυτό το παιδί όλα με το σταγονόμετρο τα λέει. Αφήστε δε που όλα έγιναν ταχύτατα και χωρίς άλλες ταλαιπωρίες).

Αυτό το μωράκι που είδε το πρώτο φως σ' ένα νοσοκομείο του Σικάγου εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου (και Σαββατογεννημένη, Ω Μοντιέ)  στις 27 του Ιούνη, (ανήμερα της Έλεν Κέλλερ, βοήθειά μας) δεν είναι άλλη από την αφεντιά μου και σήμερα επιτρέψτε μου να γιορτάσω πολύ, να γιορτάσω τρελά και με θόρυβο τα γενέθλιά μου καθώς έχω από τα 40 μου να κάνω σαματά!


φωτό: δύο ημερών
βάρος 4.200 , ύψος
 56 εκ 
Το μαλλί δεν είναι ψεύτικο!

Καρκίνος στο νορμάλ ωροσκόπιο, Σκύλος στο Κινεζικό , Σπίτι στην αστρολογία των Αζτέκων. Οξιά στο Κέλτικο και Νείλος στην Αιγυπτιακή αστρολογία. Δεν 'ναι κακή η σοδειά μου!

Που σημαίνει ότι είμαι ένα σκληρό οστρακοειδές πλάσμα, με μαλακό εσωτερικό σαν καρδιά μαρουλιού ένα πράμα, πιστή και χαδιάρα σαν σκύλος, λατρεύω το σπίτι μου που για μένα σημαίνει τα πάντα, ριζώνω σαν οξιά κι απλώνομαι, δίνοντας ίσκιο στον περαστικό, ενώ σαν ποτάμι ποτίζω ερήμους και δημιουργώ οάσεις! 

χεχε! Ψωνίστηκε η δικιά σου! Και για τα αρνητικά ούτε κουβέντα! Ε ξέρετε, λίγο στριμμένο, λίγο ιδιότροπο, λίγο παραπονιάρικο, πολύ της συνήθειας ( Παναγία μου αν μου πειράξετε τα πράγματα, ή αν μου αλλάξετε το πρόγραμμα μου) ε και λίγη γκρίνια (έχω τα δίκια μου όμως) οι δικοί μου θα σας πουν με τη μία  ...τρέξτε μακριά! 

Δεν φταίω εγώ καλοί μου άνθρωποι! Πήγε η σελήνη κι έκατσε κυρίαρχη πάνω στο ζώδιό μου. Πού πας καλή μου χωρίς να μας ρωτήσεις; Ε; Κι όπως επηρεάζει που λέτε τα νερά στη γη κι έχουμε άμπωτες και πλημμυρίδες έτσι κι εγώ η έρμη. Πού να ηρεμήσω; Πού να βρεις μία ήσυχη ευθεία σε μένα; Αμ δε! Τη μια μέρα σας κάνω και γελάτε, την άλλη μελαγχολώ την παρ'άλλη νευριάζω, κάπου κάπου γλυκαίνω και πάνω που λέτε "αχ τι καλό κι ευγενικό παιδί είναι αυτό, (αυτό το παιδί μη το δέσεις κόμπο, ναι;)  έρχομαι εγώ φορτωμένη και τα χώνω όπου βρω!
Ένα είναι σίγουρο: δεν πλήττετε! 

Κι έτσι στριμμένο που είμαι ακόμα και τούτα τα δόλια τα γενέθλια ανατρεπτικά θέλω να τα γιορτάσω!
Συνηθίζουν πολλά μπλογκς σε γενέθλια (κι όχι μόνο) να διοργανώνουν giveaway(s). Κατά λέξη μετάφραση: δώσε μακριά. Διοργανώνουν κληρώσεις, ζητάνε κάντε like εδώ, κάντε like στη σελίδα μας στο φέις, αφήστε mail, αφήστε μήνυμα κλπ κλπ και βάζουν και κάποιο δώρο ή δώρα προς κλήρωση. Δεν είναι κακό. Δεν τα κοροϊδεύω. Απλά σε μένα είναι απλά τα πράγματα. Δεν θέλω να αυξήσω καμία αναγνωσιμότητα. Με ενδιαφέρουν οι σχέσεις που αναπτύσσω, με ενδιαφέρει η αλληλεπίδραση, για αυτό κι αυτούς που αγαπώ να διαβάζω προσπαθώ να τους διαβάζω τακτικά, σχεδόν φανατικά! Και νομίζω πώς τέτοιους αναγνώστες έχω κι εγώ και χαίρομαι ιδιαίτερα. 

Είχα υποσχεθεί προ πολλού ένα έργο μου. Να κάνω ένα δώρο. Θα ήθελα να δώσω κι εγώ κάτι σε όλους όσοι είστε πιστοί αναγνώστες μου κι έχουμε αναπτύξει τόσο όμορφη φιλία μέσα από ένα απρόσωπο χώρο, όπως είναι το διαδίκτυο.. Μακάρι να μπορούσα να δώσω σε όλους από έναν! Έχω βρει λύση σε αυτό βέβαια και κατά διαστήματα όλο και κάτι θα λαβαίνετε από μένα σιγά σιγά, κάποιοι που έχω στην καρδιά μου. Ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα.

Για σήμερα λοιπόν, ένας αγαπημένος πίνακας μου, θα μπει σε κλήρωση. Με απίστευτη χαρά κι αγάπη. Για όλα όσα έχουμε μοιραστεί και μας δένουν. 


Λέγεται "γυμνή αλήθεια" είναι λάδι σε μουσαμά, 50 Χ 70 . Νομίζω ότι αξίζει για τις ανάγλυφες πτυχώσεις του σεντονιού. Έχει και μια μικρή ιστορία που τον συνοδεύει και θα τη λάβει ο/η  φίλος/η που θα τον κερδίσει.

Παρασύρθηκα πάλι σαν την παλίρροια!
Αφήστε λοιπόν ό,τι έχετε ευχαρίστηση! 

Η λίστα με τους φίλους όπως θα συγκεντρωθεί θα δοθεί σε πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης να κάνει την κλήρωση! Όχι εγώ.
Αυτό, γατί ένας καρκίνος υπηρετεί μέχρι βλακείας τη διαφάνεια και την αλήθεια! (Αν μάθω ότι υπάρχει πολιτικός στον αστερισμό του καρκίνου...θα πεθάνω!!!!!)

Χρόνια μου πολλά, να με χαίρεστε! Μπράβο σας! Σας αξίζω!
Βεγγαλικά δεν έχει. Στο σπίτι θα τα γιορτάσω αύριο, με λίγους καλούς φίλους. Έτσι κάνω πάντα...είμαι της μεταφοράς για να παίρνω δύο μέρες ευχές! 

Κι αντί για γλυκό (που δεν τρώω)  σας κερνάω το τραγούδι που ήταν επιτυχία όλον τον Ιούνη του '70 στην Ελλάδα !


Καλημέρααααααα!
Σας φιλώ στα μούτρα 
@ριστέα


89 σχόλια:

  1. Καλημέρα Αριστούλα και χρόνια σου πολλά!!!
    Εύχομαι τα καλά όλου του κόσμου κι όσα χρόνια ακόμα και να έρθουν να κάτσουν στην πλατούλα σου να μην σταματήσεις ποτέ να είσαι τόσο δοτική, τόσο δημιουργική και πάντα έξω καρδιά! Ελπίζω όλα τα υπόλοιπα χρόνια που θα έρθουν να μην βαριέσαι (:p) και να κάνεις ακόμα πολλούς, πολλούς πίνακες σαν αυτόν κι ακόμα καλύτερους βγαλμένοι μέσα από την καρδιά σου, πασπαλισμένοι πάντα με κάτι από την τόσο γλυκιά ψυχούλα σου!
    Πολύχρονη γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου να'σαι καλά και πάντα ευτυχισμένη!
      Όλες οι ευχές σου είναι υπέροχες! Αμήν θα πω.:)))
      Αντεύχομαι γλυκά τσουπάκι μου!
      Μάκια!

      Διαγραφή
  2. Aγαπημένη μου Αριστέα , μια όμορφη μέρα σήμερα για μας τις δύο,η κάθεμια γιορτάζει διαφορετικά γενέθλια (πραγματικά,μπλογκερικά) αλλά δε παύει να είναι γενέθλια έτσι; Λοιπόν , τσαγάκι μου (όπως ειναι το χαιδευτικό σου και ξέχασες να το αναφέρεις) διάβασα με πολυ προσοχή την ανάρτηση σου, με συγκίνησε πολύ όλη... τι όμορφο μωράκι ήσουν, είσαι ακόμη όμορφη όμως.. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, γεμάτα αγάπη,υγεία,ευτυχία και πολλά χαμόγελα γιατί ... η ζωή ειναι ωραία :) ΟΜορφος ο πίνακας σου, χαίρομαι που αγαπάς και συ τη ζωγραφική (όπως κι εγώ)(μόνο που εγω δεν εκανα ποτέ πίνακες,σε κόλλες χαρτί και σε λίγες γυάλες) Τυχερή όποια τον κερδίσει..δηλώνω και γω συμμετοχή στο giveaway σου, δε μας ειπες μέχρι πότε ισχύει,για σήμερα μόνο; Ωραίο το τραγούδι που επέλεξες
    Δελφινοφιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να περάσεις όσο πιο όμορφα την σημερινή ημέρα,την ημέρα σου ,χαίρομαι πολύ που γνωρίστηκαμε μέσα από την όμορφη μπλοκογειτονιά μας

      Διαγραφή
    2. Επειδή ανήμερα στις χαρές μου με τρέχουν βρε κορίτσι γράφω στα γρήγορα .... πόσο να κρατήσει το "ας το πούμε giveaway" ; έχω φίλες που θα λείπουν σήμερα, αλλά θα μπουν στην κλήρωση αφού μου έχουν δώσει τα χρόνια πολλά προκαταβολικά. Μέχρι αύριο το βράδυ καλά είναι;

      Διαγραφή
    3. Δελφινάκι μου καλό, σε ευχαριστώ πολύ για όλες σου τις ευχές ! Να'σαι καλά και πάντα ευτυχισμένη!
      Χρόνια πολλά στο μπλογλοσπιτάκι σου!
      Πάντα χαρά κι επιτυχίες καρδούλα μου!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    4. ωω ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου..και την αγάπη σου..

      Διαγραφή
  3. Κι αν δεν έχεις πυροτεχνήματα, τι μ'αυτό;
    Οι ευχές μας θα σκάσουν σαν βεγγαλικά αγάπης στον πυρήνα του... κάρμα σου, για να φωτίσουν το παρόν και το μέλλον σου.
    Να είσαι πάντα καλά, φίλη μας, γερή, ευτυχισμένη και δημιουργική, ως τα βαθιά βαθιά σου γεράματα.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    Άννα Πάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου γλυκιά... Πολλές ευχές, πολλές εκπλήξεις από ανθρώπους που πριν καιρό δεν γνωριζόμασταν. Η συχνή αλληλεπίδραση μας έδεσε. Προκύπτουν τόσο όμορφα συναισθήματα! Μου κάνατε ξεχωριστή τη μέρα. Εσύ ακόμα περισσότερο στέλνοντας μου τόσο όμορφες εικόνες!
      Σε ευχαριστώ από καρδιάς καρδούλα μου!
      Να είσαι πάντα καλά!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα κι από δω!!!!! Αριστεάκι μου μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι τα μέγιστα!!! Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου. Είσαι μια γλύκα! Και ο πίνακας καταπληκτικός! Να είσαι πάντα τόσο μεγάλη καρδιά! φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάκι μου καλό, χαίρομαι απίστευτα να σε βλέπω εδώ μετά από τόσο καιρό που δικαιολογημένα απουσίαζες! Να 'σαι γερή, δυνατή και πάντα χαρούμενη γλυκιά μου!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρες και χαρές και τραγούδια!!!!!χρόνιααααααααααααα πολλάααααααα και καλά,να είσαι γερή και δυνατή,να σε χαίρεται η μανούλα σου και όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε από την αγάπη σου για τη ζωή που είναι ωραίααααααααααα!!!!Καρκινάκι μου ανθεκτικό και ευαίσθητο και συναισθηματικό ευχαριστούμε για το κερασματάκι και εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ του χρόνου να σε ξαναγιορτάσουμε!!!!φιλάκιααααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για τις ευχές σου! Αντεύχομαι γλυκά κι εύχομαι να είμαστε ξανά γεροί όλοι εδώ και του χρόνου για ακόμα μεγαλύτερες φιέστες!
      Φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  6. Πολύχρονη κοριτσάρα μου, να μείνεις όπως είσαι.. ευαίσθητη, δοτική, της συνήθειας, λίγο γκρινιάρα, που άλλοτε μελαγχολεί κι άλλοτε μας κάνει να γελάμε.
    Έτσι σε μάθαμε, έτσι σε αγαπήσαμε, έτσι θέλουμε να μείνεις.
    Φιλιά πολλά πολλά κι αυτά με πολύ αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζίνα μου γλυκιά μου κοπέλα! Αν αποκαλείς εμένα δοτική τι να πει κάποιος για Σένα;
      Κάθε φορά ανακαλύπτω και νέες πτυχές του υπέροχου εσωτερικού σου κόσμου!
      Σε ευχαριστώ ολόψυχα για τις ευχές!
      Ο θεός να σε ε΄χει καλά για να μπορείς να συνεχίσεις να δίνεις!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Εγώ θα σου τραγουδήσω:

    Να ζήσεις Αριστέα και χρόνια πολλά
    μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά
    παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως
    και όλοι να λένε "να μία σοφός"!!

    (ακόμη δεν έχω μάθει πώς να βάζω νότες με το πληκτρολόγιο, αλλά σου τραγουδούσα, αλήθεια!!)

    Φίλη μου, πολύχρονη να είσαι, πάντοτε γερή και χαρούμενη. Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και όλοι εμείς που σε αγαπάμε. Μας δίδαξες πως η ζωή είναι ωραία!! Σου εύχομαι όλα τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν και η ζωή σου πάντα να είναι ωραία... και σου στέλνω ένα φιλί και μια αγκαλιά.
    Ο πίνακάς σου μου άρεσε πολύ και ξέρεις πως θαυμάζω τον τρόπο που ζωγραφίζεις. Όσο για τις φωτογραφίες σου, ήσουν μια γλύκα. Γεννηθήκαμε περίπου με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο μαλλί, χαχα!!!

    Πολλά φιλιά, να περάσεις όμορφα την ημέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪
      Έβαλα τις νότες εγώ και τώρα το ολοκληρώσαμε!
      Γλυκιά μου Έλλη σε ευχαριστώ πολύ χαρά μου! Να 'σαι καλά, δυνατή και πάντα χαμογελαστή!
      Φιλάκια πολλά πολλά! ♥

      Διαγραφή
  8. Επανήλθα ... 4200 βρε θηρίο;.... και το μαλλί εκπληκτικό!! (μου θύμισε το μαλλί του Πρίγκηπα)..
    Αυτό θα πει.. κούκλα από κούνια :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οικογενειακό μας! Η αδερφή μου γεννήθηκε ακόμα πιο βαριά και τα παιδιά της τα έκανε 4,600 και τα δύο! χεχε! Μια ζωή με ρωτούσαν πόσο μηνών είμαι στη φωτογραφία. Κανείς δεν πίστευε ότι είμαι δύο ημερών!
      Η παροιμία μας τα λέει αλλιώς όμορφο στην κούνια ...άσχημο στη ρούγα! Καλά το έγραψα νομίζω! :)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Λένε, πως τα χρόνια τα πολλά μας τα χαρίζει η ζωή. Τα καλά, αυτοί που έχουμε δίπλα μας και γύρω μας. Χρόνια πολλά, λοιπόν, καλά, μαγικά, χαμογελαστά, παραμυθένια, με όλους όσους αγαπάς και σ΄αγαπούν πάντα κοντά σου. Ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα, επειδή το σπουδαιότερο -ίσως- στην ζωή είναι το να μπορεί να ζει κανείς τα όνειρά του. Να σε χαιρόμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανέμορφες ευχές ! Ολόψυχα ευχαριστώ! :)))
      Να 'σαι καλά!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά και καλά Αριστέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μααα εγώ συγκινήθηκα!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ Αριστούλα μας!!! <3
    Εγώ έχω να πω ότι ήσουν από τα πρώτα πρώτα άτομα που γνώρισα στη γειτονιά όταν εγκαταστάθηκα πριν από 5 μήνες περίπου και αμέσως δέθηκα με τα γλυκά σαν μέλι λόγια σου που τότε λειτουργούσαν σαν φάρμακο στην ψυχολογία μου (ξέρεις εσύ!) και σύντομα μια βόλτα από το Η Ζωή Είναι Ωραία έγινε καθημερινότητα! Μπορεί να μην σχολιάζω πάντα να ξέρεις όμως ότι πάντα περνάω όταν βλέπω στα αγαπημένα μου ότι έκανες νέα ανάρτηση :) Ξέρω ότι θα φύγω πιο αισιόδοξη, έχοντας γελάσει, ή και σκεπτική... αλλά καλό κάνει να σκεφτόμαστε, έτσι δεν είναι; ;)

    Να είσαι πάντα φωτεινή και ισορροπημένη όσο τώρα, υγιής, ευτυχισμένη και να έχεις όλη την αγάπη του κόσμου από τους ανθρώπους που σ'αγαπάΜε και από εκείνους που έχουν την τύχη να είναι κοντά σου και να αγαπάς εσύ <3

    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά,
    happy birthday!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρδούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Είσια ένα γλυκύτατο πλάσμα και χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα! Θέλω να είσαι καλά και να χαμογελάς!
      Πολλά φιλιά από καρδιάς! ♥

      Διαγραφή
  12. Χρόνια πολλά.....κοριτσάκι μου.....πολύχρωμα κι ευτυχισμένα...κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και σ'αγαπούν!!!
    Καλά να περνάς :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου κορίτσι, να είσαι καλά! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου! Εύχομαι πάντα να χαμογελάς ;-)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. Αριστέα μουυυυ χρόνια σου πολλά και από εδώ!!! Να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένη!!
    Καλά ε σου έκανες τρελό αφιέρωμα!! χιχι
    Συνέχισε να μας κρατάς τόσο ποιοτική συντροφιά, έχεις λαό παιδί μου!! Ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά σύντομα.. Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιτσιρίκα μου! Να'σαι καλά καρδούλα μου, μακριά από νόμους και Μέρφηδες! Αρκετά σου έτυχαν ! Σε ευχαριστώ πολύ για όλες σου τις ευχές και για την όμορφη φωτό που μου έστειλες!
      (Υπήρχε περίπτωση να μη μου κάνω κάτι τρελό; Πάει με το συνολάκι μου πακέτο)!
      Εννοείται ότι όταν θα έρθω πάνω θα συναντηθούμε! Δυο μήνες ακόμα! :)))
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  14. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!να εισαι παντα ευτυχισμενη και να μεινεις οπως εισαι ακομα και γκρινιαρα!!!!τι ομορφο μωρακι ησουν!!δεν σχολιαζω τα 4200!!!χαχα φιλακια και να περασεις τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Να'σαι καλά και χαρούμενη πάντα!
      Ακόμα και γκρινιάρα; Θα αρχίσουν την γκρίνια οι δικοί μου μετά: πόσο άλλο; αχαχα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  15. Χρόνια πολλάαααααα! Πολύχρονη να'σαι! Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς! :D
    Τιιιι πανέμορφο μωρόοοο που ήσουν!!!! Εξ ου και η γυναικάρα που έγινες!!! ;) ♥
    Πόσα, μα πόσα ξέρεις για τον αστρολογικό σου χάρτη!!! Έπαθα πλάκα!
    Να'σαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!!!
    Σε φιλώωωωωωω πολύ!!!
    Εύχομαι να περάσεις όμορφα σήμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομορφία μου, να'σαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
      Μη ψαρώνεις ! Ιδέα δεν έχω για τ χάρτη μου! Χτες τα έψαξα! Αλλά δεν εργώ να φτιάξω τη γενική εικόνα!
      ΥΓ: Θες να βγάλω κι εσένα; Εννοείται ε; Στείλε στοιχεία στο μέιλ!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  16. Χρόνια Πολλά Αριστέα μου!!!!να σαι πάντα καλά!!!!γερή χαρούμενη,ευλογημένη!!!πάντα περνάω από το σπιτάκι σου κι ας μην σου αφήνω σχόλιο κάθε φορά!!!!φιλιά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ χαρά μου! Το ξέρω ότι με διαβάζεις, δεν προλαβαίνουμε πάντα να σχολιάζουμε ! :)) Δεν τρέχει κάτι!
      Να'σαι καλά και χαρούμενη !
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  17. Τι να πουν τα λογια,
    τι να πουν οι ευχες
    οταν η ψυχη μιλαει καθε μερα,
    ριχνει τα δικα της βεγγαλικα
    οταν τα προσωπα χαμογελουν,
    οταν καθε μερα,καθε στιγμη
    "συμπαραστεκεται" στο καθε "και"
    που ξεστομιζεται
    γιατι δειχνει τον χαρακτηρα,τη χαρα ή τη λυπη του
    καποιος γνωστος ή αγνωστος.
    Μιλαει η καρδια μου στη χαρα σου
    μιλαει η ψυχη μου με αγκαλια στη λυπη σου,
    μιλαει η επιθυμια στην παρεα σου,
    συντροφευει ο κοσμος μου
    εναν παραλληλο δικο σου....
    κι αν θελω να γινω εντελως "θνητη"< :) >
    θα σου πω λογακια που παντα μου αρεσει να τα ευχομαι...

    "Οσα ειναι τ'αστρα τ'ουρανου
    τοσες χαρες να εχεις
    κι οσες σταγονες θαλασσας,
    τοσες στιγμες αγαπης"

    Αγαπαω (σε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινώντας από το τέλος προς τα πάνω....σε λατρεύω! ♥
      Με έχεις συγκινήσει αφάνταστα!
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές, σε ευχαριστώ για κάθε λόγο που έγραψες!
      Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και βουρκώνω!

      "συντροφευει ο κοσμος μου
      εναν παραλληλο δικο σου...."
      έτσι ακριβώς!

      Από καρδιάς....χαίρομαι αφάνταστα που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  18. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τρελοκόριτσο!!!!!!!
    Σου εύχομαι να είσαι γερή ευτυχισμένη και κάθε χρόνο να κάνεις μεγάλο σαματά !!!!!
    Τι μωράκι γλύκα ;;;Κοπελάρα γεννήθηκες!!!!
    Ο πίνακας είναι πανέμορφος!!
    Να περάσεις πολύ όμορφα με την παρέα σου!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε τρελοκόριτσο εδώ!
      Να'σαι καλά Δεποινάκι μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
      Σε ευχαριστώ για όλα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  19. Αριστέα μου μοναδική για το λόγο σου , για τα κομμάτια της ψυχής σου που γνωρίζουμε .
    Ευχές μόνο όλες τις ευχές θέλω να σου στείλω .
    Να είσαι γερή
    να χαμογελάς
    να αυτοσαρκάζεσαι
    να μας κάνεις να γελάμε
    να περνάς καλά με τους ανθρώπους σου
    να είσαι ευαίσθητηκαι σκληρή ταυτόχρονα.
    Σε φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου η nikol είμαι πως βγήκα ανώνυμος η γυναίκα?

      Διαγραφή
    2. Τι να πει κανείς για τον μλόγκερ Νικόλ μου! Ευτυχώς που το είδες εγκαίρως γιατί μετά θα ψαχνόμουν ...ποιος μου έστειλε ευχές!
      χιχιχι! Να'σαι καλά κοπέλα μου! Λέω να μην αλλάξω! Μετά από 43 χρόνια με συνήθισα έτσι! :)))
      Φιλιά πολλά κοριτσάρα μου!

      Διαγραφή
  20. Κοριτσι μου γλυκο! Χρονια πολλα και καλα κι ευτυχισμενα και υγιη και δημιουργικα και και και βαλε εσυ ο,τι ευχη θελεις!
    Τον πινακα εσυ τον εφτιαξες; Συγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρεμη θέλω να είμαι. Με υγεία, Δε ζωτώ πολλά! Όλα τα άλλα φτιάχνονται!
      Να 'σαι καλά κοπέλα μου !
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  21. Χρόνια πολλά πολλά πολλά και καλά καλά καλά!!!!
    Να είσαι πάντα γερη και ευτυχισμένη!!
    Ο πίνακας καταπληκτικός γλυκό κορίτσι.
    Εύχομαι να έχεις πάντα στην καρδιά σου τόση αγάπη και αισιοδοξία όση μας μεταφέρεις πάντα.
    Φιλιά πολλά χαρά της ζωής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκι μου γλυκό! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου για όλα!
      Που είσαι εδώ παρούσα κι είσαι μέρος της αλληλεπίδρασης και των σχέσεων που ανέφερα και στο κείμενό μου!
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  22. Αριστέα μου χρόνια σου πολλά και γλυκά, εισαι καρκινάκι ευαίσθητο και το ξερω καλά γιατί η κόρη μου είναι του ζωδίου σου, είχε χθες 26 του μηνος γενέθλια και ειναι 26 χρονών τη ζώ πολλά χρόνια για να διαπιστώσω ότι υπάρχει τόση ευαισθησία που ουτε εγω δεν το περίμενα , γέλασα με αυτά που λές, τα λές πολύ ωραία , όντως ακέραιοι χαρακτηρες δεν ξερω κι εγω αν υπαρχουν πολιτικοί, αλλά και η μουρμούρα πάει σύννεφο, δεν πειραζει όμως γλυκιά μουρμούρα, παραπονιάρικη.Πολύ ωραία ιδέα να χαρίσεις ένα τόσο όμορφο δημιούργημα ψυχής,ήθελα να σου στείλω ένα βραβείο αλλά κόπηκα μόλις είδα οτι το εχεις πάρει ήδη, ειναι σαν να σου το εδωσα κι εγώ αυτή τη κόκκινη καρδιά, εύχομαι μόνο καλά στο δρόμο σου , φιλιά πολλά Μαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου σε ευχαριστώ πολύ χαρά μου για τις ευχές αλλά και γιατί επιβεβαιώνεις μέσα από τη δική σου εμπειρία ότι είναι καλά κατά βάθος τα καρκινάκια! Απλά μας έχει βγει λίγο το όνομα! :))) Λίγο για τη μουρμούρα ίσως!
      Να'σαι καλά!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  23. Αριστέα μου να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά, γεμάτα κάθε χαρά, υγεία και ευτυχία στη ζωή σου! Να συνεχίσεις να είσαι ένας θετικός άνθρωπος, αισιόδοξος και να χαμογελάς πάντα! Εύχομαι να απολαύσεις τη μέρα σου!! Να σαι καλά! Πολλά φιλούθκια :)xxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλικούλα μου, σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Να ΄σαι καλά και καλή σου πρόοδο γλυκιά μου!
      Φιλούθκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  24. Χρονια Πολλαααααα..Χρονια ονειρεμενα, γεματα με ομορφες και δημιουργικες στιγμες !! xxx :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα σε μία δημοσίευση τρια κοριτσάκια από Κύπρο! Με αγαπάει το νησί σας Μαρία μου!
      Να'σαι καλά καρδούλα μου! Να έχει υγεία και να χαμογελάς! :))
      Φιλάκια πολλά πολλά! ♥

      Διαγραφή
  25. Είσαι και πολύ...ΜΩΡΟ μιλάμε!
    Αριστέα μου να είσαι πάντα γερή & μάχιμη, να έχεις χρόνια καλά και φωτεινά κι η ζωή σου να είναι πάντα ωραία!

    Μία εκ των τυχερών που βρέθηκε στο παρεάκι σου.
    Το μότο "η ζωή είναι ωραία" ήταν και δικό μου αξίωμα. Με τη διαφορά πως έλειπε ένα σημείο στίξης στο τέλος. Συνήθως έβαζα ερωτηματικό κι άλλες φορές αποσιωπητικά.
    Κοντά σου έμαθα να βάζω τελεία.
    Να το κάνω οριστικό και αδιαμφισβήτητο.
    Σ' ευχαριστώ για όλα! Και γι αυτά που -εν αγνοία σου- μου πρόσφερες, σαν από μηχανής Θεός. Κάτι ζόρικες στιγμές.
    Λοιπόν, να το κάψετε απόψε! Πες ότι είμαστε κι εμείς κοντά σου και σε καμαρώνουμε.
    Φιλιά πολλά και συγχαρητήρια στους γονείς σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου , μέ έχεις συγκινήσει πολύ σήμερα, καλά πολλές φορές με έχεις συγκινήσει!
      Είσαι πια μέρος της καθημερινότητάς μου, της ζωής μου κι ας μην έχουμε (ακόμα ) συναντηθεί! Ανυπομονώ για τη στιγμή! :))
      Ολόψυχα σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για όλα τα καλά σου λόγια!
      Ζόρικες στιγμές πιστεύω πάντα θα έχουμε. Εύχομαι να συνεχίζουμε να αλληλοστηριζόμαστε!
      Φιλιά πολλά!
      ΥΓ: Απόψε δεν θα τα κάψω...μαζεύω δυνάμεις για αύριο! ♥

      Διαγραφή
  26. Με τόσες ευχές...μάζεψες πολύ αγάπη σήμερα!
    Χρόνια πολλά κι από μένα!
    Χρόνια καλά με υγεία και πολύ αγάπη!!!!!!
    Να είσαι γερή και τυχερή.
    Να έχεις ανθρώπους που σ' αγαπούν και αγαπάς!
    Να έχεις πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς, ναι ακόμα πιο πολλές!!!

    Φιλάκια πολλά Αριστέα μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου κορίτσι! Όλες οι ευχές είναι καλοδεχούμενες. Καθένας είναι τόσο ξεχωριστός για μένα!Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα!
      Αντεύχομαι γλυκά ! ♥
      Φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  27. Πάω να κάνω καμιά δουλειά για τον αυριανό εορτασμό γιατί δε με βλέπω καλά! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχιιι,περίμενε να σου ευχηθώ κι εγώ:)
      Πριγκιπισσούλα -γιατί ακόμη και στα 43 μπορώ να σε λέω έτσι- πολύχρονη και πολύχρωΜη. Να έχεις πάντοτε στη ζωή σου ότι μα ότι επιθυμείς.
      Να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά κι εμείς θα θυμόμαστε πως η ζωή είναι ωραία :))
      Να βάλεις το καλυτερότερό σου χαμόγελο και να υποδεχτείς με χαρά τους καλεσμένους σου αύριο,φιλιά πολλά!!*

      Διαγραφή
    2. Ήρθα ήρθα η άσωτη! Έφτιαξα το γλυκό μου :)
      Πιτσιρίκα μου σε ευχαριστώ από καρδιάς καρδούλα μου για τις ευχές σου! Πολύτιμες! :)))
      Να 'σαι καλά και να προοδεύεις χαρά μου!
      Φιλάκι πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  28. Τι κρίμα ρε γαμώτο! Ξεκινά ένα μωρό κοτζαμάν θρεφτάρι, 4200, λέει η δόλια η μάνα "μωρέ θα γίνει αυτό όταν μεγαλώσει...100 κιλά, ζωή να έχει το πουλάκι μου!" Και το...θρεφτάρι αρχίζει που λες μια...δίαιτα διαρκείας (!!!) και πάει και η καλή.....εκκίνηση και πάνε όλα (τα κιλά)....χαμένα! Έλεος τρελοκομείο μου!!!

    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ!!! :)))

    http://www.youtube.com/watch?v=RRep6dc6EEQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχα! Είσαι απίστευτη! Έκανες φέτος τα γενέθλιά μου ξεχωριστά! Κι ήσουν ουσιαστικά η πρώτη! Ούτε ο Έρωτας της ζωής μου μανταμίτσα μου!
      Να'σαι καλά τρελοκομείο μου Αμ με γέννησαν προβληματική! Πού να στεριώσει φαγητό της προκοπής μέσα μου!
      Μου άρεσε η ευχή σου! Αμήν θα πω! Για τα χρόνια του Αβραάμ! Τώρα για τα αγαθά με τέτοια κρίση χλωμό το κόβω!
      Φιλάκια ξανθομαλλούσα μου!

      Διαγραφή
  29. Χρόνια πολλά, χρόνια δημιουργικά, χρόνια γλυκά (χωρίς ζάχαρη) με υγεία και ευτυχία πάντα!!
    Πολύ τη χάρηκα την ανάρτηση...και ξέρεις ασφαλώς πόσο αγαπώ τα καρκινάκια...
    Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί τα αξίζεις!!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν αγαπάς εσύ τα καρκινάκια τότε ποιος ε; Μας ξέρεις από πρώτο χέρι!
      Σε ευχαριστώ καρδούλα μου για τις ευχές! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Και τον Ρίκι μαζί! χιχιχιχι!
      Πολλά πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  30. Κουκλίτσα γλυκιά σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις.
    Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά και να είσαι πάντα γεμάτη χαρά που να ξεχειλίζει και να απλώνεται ολόγυρα.
    Σήμερα διακρίνω μεγάλη χαρά...
    Σου εύχομαι στο εξής όλες οι μέρες σου να είναι έτσι.
    Άργησα σήμερα να περάσω γιατί είχα ένα σωρό δουλειές αλλά να ξέρεις πως το θυμόμουν και ένας λόγος που αποφάσισα να μπω είναι για να σου στείλω τις καλύτερες ευχές μου, την αγάπη μου, την εκτίμησή μου, τα φιλιά μου.
    Αριστέα μου να τριπλασιάσεις τα χρόνια σου και να είσαι πάντα νέα στην ψυχή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πασταφλωρίτσα μου! Σε έχω μέσα στην καρδιά μου και το ξέρεις!
      Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου για τις ευχές! Να είσαι καλά και χαρούμενη θέλω!
      Εύχομαι σύντομα κι από κοντά!
      Φιλιά πολλά πολλά ! ♥

      Διαγραφή
  31. Επιπλέον πρέπει να διαμαρτυρηθώ εντόνως...
    Δεν μπορεί τα 4200 μωρά να γίνονται κορμάρες μεγαλώνοντας και τα 2900 με το ζόρι να ξεχειλώνουν....
    Απαράδεκτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχα! Με έλιωσες! Τι αν πω; Μεγαλώνοντας τους έσκαγα διαρκώς με το φαγητό! Με το ζόρι έτρωγα! Αλλά τώρα πια, παρά τη διατροφή που φαίνεται άνοστη, να ξέρεις ότι το απολαμβάνω το φαγητό μου!
      Δεν θα το πιστεύεις ...αλλά είμαι φαγανιάρικο! :)

      Διαγραφή
  32. Εισ'ενα τρελοκοριτσο με σουπερ μπλογκ, στη μπλογκοσφαιρα ολοι σε ζητουννννννν. Αναβεις φλογες με τις αναρτησεις σου, για σενα ολοι καθημερινα μιλουννννν. Τρελοκοριτσοοοοοοο προσεξε καλαασαααα δεν θα γλυτωσεις απο μας ετσι ευκολαααααααα.

    Χρονια σου πολλα γλυκο και δημιουργικο μου πλασμα. Παραπονιαρικο και γκρινιαρικο. Παθιασμενο και ειλικρινες. Ομορφο και γυμνασμενο. Γλεντζεδικο, εργατικο και χαρουμενο. Ποιο παληκαρι θα το παρειι αυτο το κοριτσι μας???Ποιοοοοοο ποιοοοοοο, θελω να ξερωωωωω ποιο?????

    Την ταραξες την μανουλα σου παιδι μου....4200 κοριτσακι πραμα???
    Θα σε πσρω αυριο τηλ. Πριν λιγο μπηκαμε σπιτι και ετρεξα να σου ευχηθω στην γενεθλια αναρτηση εκτος απο τα δικα μας τα προσωπικα μας!!!! Ευχομαι η γυμνη αληθεια να γινει δικη μου....στ'αληθεια:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζω το γλυκό μου κορώνα-γράμματα να καεί...αλλά δε φεύγω χωρίς να απαντήσω στη Δημητρούλα μου!
      αχαχαχαχα! Ορίστε ! Μέχρι και τραγούδι η αφεντιά μου ε;
      Α! Κι έψαχνα το τηλέφωνο! :))
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Μου έχεις φτιάξει τη μέρα από το πρωί!
      Αύριο θα έχω και το πάρτυ μου! Δυο μέρες το κάνω εγώ!
      Φιλάκια πολλά πολλά!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  33. Χρόνια σου Πολλά και σου εύχομαι ότι Μα ότι επιθυμείς!
    Ακριβώς 9 χρόνια μετα, 27 Ιουνίου του '79 γεννήθηκα κι εγω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω! Τι έκπληξη! Χρόνια πολλά Στέλλα! Να είσαι καλά κι ό,τι επιθυμείς χαρά μου!
      Φιλάκια πολλά πολλά!

      Να ξέρεις λοιπόν ότι τα ίδια ισχύουν αστρολογικά και για σένα! χιχιχι σπίτι, δέντρο , ποτάμι...τι άλλο θέλουμε!

      Διαγραφή
  34. Κάπου είχα διαβάσει πως η σύντομη ζωή μας έχει για σύνορο ένα όνειρο. Εγώ σου εύχομαι να το ξεπεράσεις αυτό, υγιείς και χαρόυμενη...
    Χρόνια καλά λοιπόν να είσαι ευτυχισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναυαγέ μου, σε ευχαριστώ καρδιά μου για τις ευχές αλλά και για όλα όσα μου έχεις δώσει ως τώρα!
      Είσαι πολύτιμος!
      Φιλάκια μέσα από την καρδιά μου!

      Διαγραφή
  35. Μπορεί η μερα να γύρισε και να μην είναι πια 27....αλλά η επομενη .. ομως σαν καθηστερημενο παιδί παντα.. ....πως τα καταφέρνω και αργω δεν ξερω...χι.χι. να δεχτεις και τις δικες μου ευχές πλίζζζζ και ας ειναι ατεροχρονισμένες...για να σε καλοπιασω σου στέλνω μια μαντινάδα μου......

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΟΥ
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ.......!!!

    Πολλα φιλιά ...και μια αγκαλιά....
    Υ.Γ. απο μικρό φαινοσουνα πως θα εισαι τσαχπίνικο... κοιτα βλεμμα!!!!!χι.χιχ..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Καθόλου καθυστερημένες οι ευχές πάντα καλοδεχούμενες, και καθώς σήμερα θα σβήσω τα κεράκια μου μια χαρά μου πέφτουν τα χρόνια πολλά!
      Να'σαι καλά Ρούλα μου! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
      Ευχαριστώ και για τη μαντινάδα! Υπέροχη!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  36. Αριστέα μου, χρόνια σου πολλά, να σε χαιρόμαστε!!! εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα γερή και να έχεις ό,τι ποθείς!!! να χαμογελάς πάντα και να μας κάνεις κι εμάς να χαμογελάμε μέσα από τις αναρτησεις σου! :)
    Εσάς τα καρκινάκια σας ξέρω καλά και σας έχω μεγάλη αδυναμία!!! ♥
    Ο πίνακάς σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Τον λάτρεψα!!!
    Φιλάκια πολλά καλή μου!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινή μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Να'σαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Φαντάζομαι κάποιος λατρεμένος σου είναι καρκινάκι ε;
      Πολλά φιλιά .
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  37. Γλυκούλα μου, Αριστέα μου, να ζήσεις να σε χαιρόμαστε! Να είσαι πάντα γερή, χαμογελαστή και να μας γεμίζεις πάντα ενέργεια και όμορφες σκέψεις!
    Ο πίνακας είναι πολύ ιδιαίτερος!Πολλά μπράβο!!!
    Καλά να περάσεις με τα φιλαράκια σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ χαρά μου για τις ευχές σου! Να'σαι καλά κι ευτυχισμένη στη ζωή σου!
      Φιλάκια! ♥

      Διαγραφή
  38. Όσα 'χουνε τα Ζωνιανά
    χασίσια φυτεμένα,
    τόσα σου εύχομαι πολλά,
    χρόνια ευτυχισμένα!

    Περί των βιογραφικών σου δεν θα σχολιάσω κάτι, τα αφήνω στον ιστορικό του μέλλοντος που θα ασχοληθεί με τη βιογραφία σου! :)

    Υ.Γ. Η αλήθεια παρότι γυμνή, το κρύβει το πρόσωπό της! Μάλλον δεν αντέχεται... τόσο γυμνή τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχαχα! Έλιωσα!!!!!!! Μακράν η πιο χαρούμενη γιορτή! Να'σαι καλά! Σε ευχαριστώ από καρδιάς!
      Καλή σου μέρα! Φιλιά!

      ΥΓ: Η γυμνή αλήθεια, δεν κρύβεται. Πονάει!
      Αλλά είναι η μόνη που αξίζει, παρά τους πόνους!

      Διαγραφή
  39. πολυχρονη ομορφια μου και ναναι καλοστρωτοι οι δρομοι της ζωής σου , συνεχισε να απολαμβανεις τις στιγμες και να μας χαριζεις τις καθαριες σκεψεις σου σε φιλω !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια μου, σε ευχαριστώ πολύ χαρά μου! Να'σαι κλαά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
      Καλή σου μέρα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  40. Να κ το αργοπορημενο παντα Βαιλι σου!!!
    Τις πολλες ευχες τις εγραψα στην επομενη αναρτ.σου!!
    Εδω ηρθα να δω την γυμνη αληθεια σου που ποναει κ να χαρω τα σχολια των φιλων! Μου φτιαχνετε το κεφι!!!!
    Πολυ τσαχπινικο ζουζουνι!!!! Λατρεψα το υφακι σου!!!!
    Φιλακια πολλα πολλα!!!!
    Vailie*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε! Να ξέρεις καρδούλα μου ότι και να μην περνούσες στη λίστα θα ήσουν έτσι κι αλλιώς. Όπως και δυο τρεις φίλοι που ξέρω ότι απουσιάζουν αυτές τις μέρες, αλλά τους έχω μέσα στην καρδιά μου!
      Να'σαι καλά και να χαμογελάς!
      Φιλάκια καρδούλα μου! ♥

      Διαγραφή
  41. Kαλή μου φίλη,αρχικά χαίρομαι τόσο που πρόλαβα να λάβω μέρος και εγω!!Ο πίνακας είναι κομμάτι της ψυχής σου και είναι πολύ συγκινητικό που θέλεις να τον χαρίσεις!!Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν!!
    Το κοριτσάκι της φωτογραφίας,έχει πραγματικά τρομερό μαλλι!!χαχαχα
    Μπορεί να μην περνάω συχνά,μα πάντα σκέφτομαι τα φιλαράκια μου!!
    (Καρκινάκι είναι και η μεγάλη μου κόρη!!)
    Φιλιά πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Θα σε υπολόγιζα ούτως ή αλλιώς χαρά μου! Οι άνθρωποι που έχω αγαπήσει δεν είναι ανάγκη να δηλώνουν διαρκώς την παρουσία τους εδώ. Είναι ανθρώπινο και λογικό να χάνονται για κάποιους λόγους.
      Το ξέρω ότι με σκέφτεσαι. Κι εγώ επίσης!
      Φιλάκια καλή μου!

      ΥΓ: χεχε Ελπίζω να μη ε παιδεύει πολύ :)))

      Διαγραφή
  42. Κοριτσάκι μου γλυκό...με μάγεψες από την πρώτη στιγμή που σε διάβασα.Και χαίρομαι απίστευτα που απαντήθηκαν οι δρόμοι μας! ( Πώς έγινε δεν θυμάμαι αλλά χαίρομαι που έγινε!)
    Σε ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σου λόγια!
    Να'σαι καλά και να συνεχίσεις να γράφεις!

    ΥΓ: Ερασιτεχνικά και τίποτα σπουδαίο , μη φανταστείς,το κουτσοπαλεύω!
    χεχε! Εγώ το αφήνω πάνω του! Ο ίδιος δεν θα συμμετέχει στην κλήρωση από δική του επιθυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή