Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Photo a Day Μέρα 31η

Photo a Day 31 January : yourself

Ο εαυτός μου.

Αυτή τη φορά σηκώνω τα χέρια ψηλά! Ως εδώ ήμουν!
Όλα τα θέματα τα πάλεψα, κάποια τα λάτρεψα, άλλα μου μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά! Το σημερινό, από την πρώτη στιγμή που είχα διαβάσει τη λίστα, τέλος Δεκέμβρη ήταν, είχα μονολογήσει: "ε όχι πάλι!" (καθώς η Chantelle συνηθίζει να επαναλαμβάνει τα θέματά της και ήδη είχε ζητήσει πορτραίτο στις 31 του προηγούμενου μήνα) αλλά ως συνήθως το άφησα στην άκρη και είπα : "θα το αντιμετωπίσω όταν έρθει η ώρα του". Έτσι συνήθως κάνω εγώ. Ένα πράγμα τη φορά είναι καλύτερα. 

Κι ήγηκεν η ώρα!

Ο εαυτός μου! 
Δεν ήθελα με τίποτα να περιαυτολογήσω! Κατέφυγα  λοιπόν στη βοήθεια του κοινού (τους αγαπημένους μου)...τι γνώμη έχετε για μένα; Επειδή τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα με έβγαζαν το λιγότερο χαζή, τρελή και αλαφροΐσκιωτη και ένα κράμα αντιφατικών στοιχείων, τα άφησα στην άκρη για άλλη φορά! ( ξέρω, ξέρω με λατρεύουν οι καλοί μου!)

Και να΄μαι εδώ χωρίς ιδέες και υλικό! Το παραδέχομαι! Έχασα! Στο νήμα πάνω! Στις 31 του μηνός!
Ωραία κι αφού παραδέχτηκα την ήττα μου,(καθώς δεν τράβηξα ούτε μία φωτογραφία χτες) ας το γλεντήσω!


Το κορίτσι με τα πολλά πρόσωπα!
Μια φωτογραφία, ή πολλές φωτογραφίες δεν λένε τίποτα!
Άραγε είμαι αυτή που υπάρχω στα διάφορα παραπάνω στιγμιότυπα ;
Σε 10-20-30 χρόνια αν ζω , πρώτα ο θεός, σε τι θα μοιάζω με αυτά τα καρέ;



 Πόσο πιο πολύ υπάρχω άραγε στα παρακάτω στιγμιότυπα;
Εκεί που βάζω (ή βγάζω;) τη ψυχή μου, τη χαρά μου, το "αχ είχα μία ιδέα!"

Δεν έχω να πω άλλα !
Να πω ραντεβού το Φλεβάρη;
Θα το μάθουμε μαζί αύριο!


Καλή σας μέρα!
@ριστέα





42 σχόλια:

  1. Καλημέρα...Η Αριστεούλα μας χωρίς έμπνευση; Πώς έγινε αυτό;; :)) αστειευμομαι...σοβαρά τώρα, σε καταλαβαίνω ούτε μένα μου αρέσει να περιαυτολογώ...εγώ λίγο καιρό σε "γνωρίζω" απο δω μέσα αλλα μου βγάζεις μια γλυκύτητα πάντα.. Ραντεβού στην νέα φωτογραφική πρόκληση του Φεβρουρίου,στο photo-album όπως το βάφτισες :))

    υγ-οσον αφορά το σχόλιο σου στην σημερινή ανάρτηση μου θα ήταν χαρά μου να παρουσιάσω το ωραίο μπλογκ σου..γι αυτό θα περιμενω να μου διευκρινίσεις αν ενδιαφέρεσε ή όχι

    Φιλούθκια,καλή δυναμη και καλή σου μέρα από την βροχερή Κύπρο :( (άσχημος καιρός για δελφινάκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δελφινάκι μου!
      Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για μένα! Έχω θέμα να το κάνω χωρίς λόγο κι όλη την ώρα ;-) Κι η Chantelle μας τάραξε! Κι όπως θα δούμε το θέμα παίζει πάλι στη λίστα του Φλεβάρη! Κι αυτός είναι ένας λόγος που με φρενάρει πολύ! Ακόμα το παίζω κορόνα-γράματα ...δεν θέλω και δεν θέλω!

      ΥΓ: Αν γράψεις τα ελάχιστα; ...όσο το δυνατόν λιγότερα! οκ;
      Φιλάκια πολλά !
      Εμείς είχαμε ανοιξιάτικη μέρα πάλι!

      Διαγραφή
    2. Δε θέλω να σε πιέσω..Οπως νοιώθεις εσύ πιο καλά..Εμένα θα ήταν χαρά μου να παρουσιάσω το ωραίο μπλογκ σου...Αν δε θέλεις σεβαστόν Αριστεούλα μου :)

      Διαγραφή
    3. Ναι, δεν λέω όχι! Λέω απλά λίγα! :)))
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Είσαι ένας πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος, χαμογελαστός, εκφραστικός, ειλικρινής...αυτά τουλάχιστον από εμένα που σε ξέρω μόνο από εδώ και λίγο... :-)
    Καλημέρα Αριστέα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου για τα καλά σου λόγια!
      ΥΓ: Το πόσο στριμμένη μπορώ να γίνω και ιδιότροπη το ξέρουν ευτυχώς μόνο οι δικοί μου άνθρωποι! χεχε! Καρκινάκι είμαι! Γίνεται να μην είμαι και στριμμένο;
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Τα καρκινάκια είναι και λίγο γκρινιάρικα...φαντάζομαι δεν την έχεις γλυτώσει και εσύ :-) πάντως όλοι μας έχουμε και τις άσχημες και τις πολύ άσχημες μέρες μας..

      Διαγραφή
    3. αχαχα! Πριν λίγο γκρίνιαζα στο τηλέφωνο....όλα μου φταίνε σήμερα! Είναι από τις μέρες που γκρινιάζω! Αλλά υπάρχουν τόσες άλλες που τα βρίσκω όλα υπέροχα.........
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Καλημέραααα!!Πολύ ωραίο το "φιλμ", το ξέρεις ότι έχεις φωτογένεια ε;; Η πιτσιρίκα σου δεν θα σας ακολουθήσει τον Φεβρουάριο! Ωρα για break..! :) Ματς μουτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα πιτσιρίκα μου!
      Οι φωτό είναι παλιές! Το είχα αποθηκευμένο πάνω από χρόνο στον Η/Υ και μου έλυσε τα χέρια γιατί χθες δεν είχα χρόνο για οτιδήποτε ! Απλά έφτιαξα στα γρήγορα τη δεύτερη φωτό στα πατήματα της πρώτης!
      Είμαι ακόμα αναποφάσιστη για τον Φλεβάρη! Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ...φοβάμαι γιατί ήδη είμαι εκτός χρονοδιαγράμματος! Απόψε στον ύπνο μου θα αποφασίσω!

      ΥΓ: Όπως λέει η αδερφή μου μετά από 666,666 shoots που έχω κάνει έμαθα επιτέλους το καλό μου προφίλ! αχαχαχαχαχαχα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα (και συγνώμη για τη χθεσινή "απουσία"... Ήταν μια τρελή μέρα για 'μένα)!

    Τι σημασία έχουν, άραγε, 10, 20, 30 + χρόνια... Για τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους θα είσαι ακριβώς η ίδια με το κορίτσι των καρέ γιατί, οι πινελιές του χρόνου είναι ανεπαίσθητες -σχεδόν ανύπαρκτες- στη διαδοχή των ημερών... ενώ για εμάς που σε γνωρίσαμε και σε γνωρίζουμε εδώ... και πάλι η ίδια θα είσαι (όχι το κορίτσι των καρέ, αλλά η ψυχή πίσω από τις λέξεις σου και την ομορφιά που αποτυπώνεις και μας χαρίζεις δώρο, στην κάθε μέρα μας...)

    Φιλιά! ❀~✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ κι επαυξάνω με Ιωάννα!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ κι εγώ. Τι σαράντα τι πενήντα... :))

      Διαγραφή
    3. Καλησπερίζω και τους τρεις αξιαγάπητους φίλους!
      Θα συμφωνήσω με τη μισοάγνωστη, που συμφωνεί με τον Ben, που κι αυτός με τη σειρά του συμφωνεί με την Ιωάννα! Σε τι συμφωνούμε ωρε παιδιά; Α! Ότι ο χρόνος δεν αλλάζει τη ψυχή ε; Σας ευχαριστώ πολύ πέρα από πλάκες ( έχω ευθυμήσει λιγάκι με ένα ποτήρι δροσερό κρασί)! Τα σαράντα τα περάσαμε φίλοι μου! Βάλαμε πλώρη για τα -ηντα! Και ω τι έκπληξη : δεν με τρομάζουν! Μου αρκεί να με εκτιμούν για το μέσα! Αυτό πασχίζω να δουλεύω πιότερο!
      Σας ευχαριστώ! ♥

      Διαγραφή
  5. Να μένεις πάντα ο εαυτός σου...!!!Και αφού είσαι και Καρκινάκι γιατί να αλλάξεις;Είμαστε ιδιαίτεροι οι άτιμοι!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Αλληλεγγύη ανάμεσα σε καρκινάκια;
      Ελπίζω να μην είσαι γκρινιάρικο και αλλοπαρμένο όσο κι εγώ! αχαχα! Σε ευχαριστώ γλυκιά μου!
      Να'σαι καλά!

      Διαγραφή
  6. Η Αριστέα που "γνωρίζω" δεν χάνει ποτέ, ούτε σηκώνει τα χέρια ψηλά να παραδοθεί! Κατάφερε να βγάλει εις πέρας και την 31η μέρα με έναν όμορφο και μοναδικό τρόπο!!
    Ανυπομονώ να μάθω την απόφασή της για την λίστα Φεβρουαρίου!
    Καλημέρααααα! Φιλιά πολλά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα ότι αγωνίζομαι πριν παραιτηθώ είναι αλήθεια! Αλλά και να χάσω δεν με πειράζει! Έχω συνηθίσει να χάνω! Ακόμα και στα τυχερά παιχνίδια, ακόμα και στον Έρωτα.....γιατί όχι και στις προκλήσεις! Αλλά αγωνίζομαι προτού πέσω! Τα δίνω όλα!
      Παρασκευή μου...κι εγώ αγωνιώ για την απόφασή μου! Δεν την έχω πάρει ακόμα! Θέλω πολύ! Αυτό είναι σίγουρο! Αλλά με τρομάζουν διάφορα: είμαι λιγάκι πιεσμένη στους χρόνους με την απογραφή και δεν έχω κάμερα ακόμα! Ούτε ξέρω αν φτιάχνεται η χαλασμένη μου!
      Να το ρίξω κορόνα γράμματα;
      Φιλιά πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  7. Δεν σε ξέρω πολύ καιρό.
    Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, που όταν τους γνωρίζω είναι σα να τους ξέρω από παλιά, ή για κάποιο λόγο, "έπρεπε" να συναντηθούμε.

    Κατά την ταπεινή μου άποψη, είσαι ένας ατόφιος "άνθρωπος". Δίχως αναλύσεις, αποκωδικοποιήσεις και πλάγιες σκέψεις. Νιώθω άνετα μαζί σου απ' την πρώτη στιγμή που ανταμωθήκαμε (έστω και διαδικτυακά), και δεν χρειάστηκε ούτε μια φορά να "κρατήσω πισινή" μαζί σου...
    Ευτυχής για τη γνωριμία μας!

    (Το εντυπωσιακό είναι ότι η εξωτερική σου εμφάνιση είναι ασορτί με την εσωτερική. Μεγάλη επιτυχία! Να σε χαίρονται οι δικοί σου Αριστέα μου!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου....τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
      Τι να πω ; Με συγκινείς! Κι εγώ είμαι ευτυχής για την γνωριμία μας!
      Απίστευτα! Όπως για πολλούς από το διαδίκτυο ( ορισμένοι βρίσκονται κι εδώ σήμερα στους σχολιαστές μου) που τόσο έχει κατηγορηθεί!
      Θα μεταφέρω τα καλά σου λόγια στους δικούς μου! Ποιος γονιός δεν χαίρεται όταν ακούει τέτοια λόγια για το καμάρι του! Βασικά θέλω να με φροντίζω μέσα κι έξω! Χωρίς πολλά πολλά φωναχτά και κραυγαλέα! Πιστεύω ότι η υγεία είναι το παν κι αντανακλά πάνω σε έναν άνθρωπο! Για αυτό φροντίζω κυρίως να είμαι υγιής! Σωματικώς ! Γιατί πνευματικώς....άστα ! "Χαζέα" είναι το παρατσούκλι μου και μου το έχει βγάλει η καλύτερή μου φίλη!

      Σε ευχαριστώ ολόψυχα!

      Διαγραφή
  8. Καλοί μου φίλοι,σε ένα αστραπιαίο μου διάλειμμα διάβασα τα όμορφα λόγια σας κι σας ευχαριστώ ολόψυχα που με έναν σας καλό λόγο μου γλυκάνατε την ημέρα.
    Προσπάθησα απλά να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα στο θέμα της ημέρας, που ζητούσε φωτό που να αντιπροσωπεύει εμένα. Θα απαντήσω στον καθένα σας χωριστά, από το σπίτι!
    Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ήξερα ότι ΄χες και τέτοιο ενδιαφέρον θέμα σήμερα γλυκιά μου!Δε θα το επιχειρούσα, γιατί πολλές φορές με πιάνω να μιλάω μαζί του!αχαχαχα!
    Όταν η ψυχή μου γνωρίζει τον εαυτό μου δεν έχω να φοβάμαι τίποτα!Και μια καλή ή κακή κουβέντα ακόμα μέσα στις τόσες άλλες, τη θεωρώ πλεονασμό!Ο εαυτός μου γνωρίζει καλά που με κατατάσσει ο κάθε άνθρωπος, γιατί βλέπει μέσα απ΄ την ψυχή... που στέκει αναλλοίωτη στους καιρούς!Κι όταν έχει αγάπη μέσα της, δε μπορεί να εξαντληθεί σε τίποτα άλλο!
    Τα ίδια πιστεύω πως ισχύουν και για σένα καλή μου Αριστέα!
    Χαρούμενη και ξεκούραστη μέρα να ΄χεις!
    Πολλά φιλιά!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου , καλησπέρα!
      Εγώ πάλι προτιμώ να μην ξέρω, αλλά να με ανακαλύπτω διαρκώς! Φυσικά κάποια χαρακτηριστικά μου είναι ακλόνητα και σταθερά από μικρούλα σχεδόν (αυτός είναι ο χαρακτήρας σύμφωνα με την ψυχολογία) αλλά μου αρέσει που αλλάζω με τις συνθήκες , τα περιστατικά που προκύπτουν και την εμπειρία! Και μου αρέσει να με αυτοανακλύπτω διαρκώς! Ένας καλός λόγος πάντα είναι αρεστός στα αυτιά! Αλλά από όλα αυτά προτιμώ το "Χαζέα" της κολλητής μου!
      Αλλά όπως λες πολύ όμορφα η ψυχή είναι αναλλοίωτη.....
      Ναι όμορφα το έθεσες Σοφία μου!
      Σε ευχαριστώ ολόψυχα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. Αν δεν ήταν το σημερινό έμπνευση, τότε ποιο ήταν.
    Όχι μόνο φωτογραφίες έβαλες αλλά και ένα υπέροχο κείμενο.
    Όσο για τη δική μου γνώμη για σένα.
    Είσαι ένα από τα ελάχιστα άτομα που ξεχώρισα μέσα σ' αυτό το χώρο γιατί ξεχειλίζεις ελεύθερο πνεύμα και ευαίσθητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου....τι να πω;;
      Με άγγιξες από την πρώτη στιγμή! Από τις πρώτες φορές που διάβασα λόγια δικά σου! Μια ψυχή που ακούμπησε τρυφερά στη δική μου!
      Ω! Ναι τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
      Θέλω να κλάψω!
      Φιλιά! ♥

      Διαγραφή
  11. Δεν διαβασα ολα τα σχολια ελλειψει χρονου, οποτε ισως επαναλαβω κατι απο αυτα που εχουν ηδη ειπωθει.
    Θα πω ομως γλυκια μου την γνωμη μου που ειναι η εξης:
    Παρε ενα μπουκετο σχολια κ τραβα χωσε το στη μουρη της. Chantelle!!!
    Αυτο εισαι Αριστουλα μου!!!
    Αυτο που βγαζουμε εμεις εδω με εναυσμα την ομορφη ψυχουλα σου!!!
    Εε;;; Τι λες;;; Δεν χρειαζονται φωτο (αν κ εισαι υπεροχη) , ουτε να περιαυτολογησεις ουτε να αγχωθεις κ να σηκωσεις τα χερια ψηλα!

    Το πηρες το μνμ!!ε;;; ;-)

    Καλο απογευμα κ τα συγχαρητηρια μου γιατι διεπρεψες στο photo a day ΚΑΙ του Ιανουαριου!!!
    Στην πραγματικοτητα κ κατα την ταπεινη μου γνωμη του ανεβασες το επιπεδο!!!

    Ευγε,παιδι μου,βεβαιως βεβαιως!!! ;-) :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πήρα το μήνυμα λέει; Ότι με συναγωνίζεσαι στην τρέλα επάξια Ότι είμαστε συνοδοιπόροι στα σύννεφα ! Δεν είμαι το μοναδικό αλαφροΐσκιωτο! Έχω και ταίρι! :-D
      Σε ευχαριστώ για όλα! Γιατί είσαι ένας αγνός, ευαίσθητος άνθρωπος που έχω λατρέψει!
      ΥΓ: Γιατί να μένουμε σε τόση απόσταση; ε;
      Φιλάκια καρδούλα μου! ♥

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα, Αριστέα!! Δε θα έλεγα ότι απέτυχες με τη σημερινή αποστολή σου... το αντίθετο, μάλιστα! Το κείμενό σου και οι φωτογραφίες σου, είναι... εσύ. Κι αυτό το "εσύ" είναι πολύ όμορφο, συμπαθέστατο, πολυδιάστατο και πλούσιο. Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα γλυκιά μου!
      Απέτυχα από την άποψη ότι δεν τράβηξα καμία φωτογραφία όπως είναι κανονικά οι "κανόνες" της φωτογραφικής πρόκλησης! Πάντως όσες έβαλα σε φιλμ είναι τραβηγμένες από μένα!
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Φιλάκια! ♥

      Διαγραφή
  13. Πως γίνεται να έχει αποτύχει η ανάρτηση αυτή οταν μιλάμε για σένα, εμείσ οι θαυμαστες σου με τόσο γλυκά και ειλικρινή λόγια.
    Είσαι κούκλα στην ψυχή και στην εμφάνιση!!! Αυτό μετράει. Άλλωστε οπως εχουμε ξαναπεί, η ηλικιά που νιώθουνε είναι η πιο σωστή:)
    Άκου "χαζέα"!! Ακόμα γελάω. Μπράβο στη φίλη, σούπερ παρατσούκλι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα μου ...τι να πω;
      Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! :))))
      Αλλά το Χαζέα με αντιπροσωπεύει ιδανικά! Πίστεψέ με!
      (εκ του Χαζή-Αριστέα) αχαχα! Η κολλητούλα μου που μου το έβγαλε με λατρεύει! :)))
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Το κατάλαβα καλέ. Τι με πέρασες, για χαζοΔήμητρα:)

      Διαγραφή
  14. "Έχασα" λες...κι εδώ γελάω!! Πλάκα κάνεις ε?..
    Όλα είναι τέλεια και σήμερα...ξέρω πως είναι δύσκολο κάθε μέρα να βρεις ιδέες και ο χειρότερος εχθρός είναι ο χρόνος...αυτός ο αλήτης προσωπικά με κυνηγάει διαρκώς..
    βέβαια εσένα σου χάλασε και η μηχανή...πάντως θα ήθελα πολύ να είσαι μαζί μας και τον άλλο μήνα...η αλήθεια είναι πως πολλά πράγματα επαναλαμβάνονται κάθε μήνα, αλλά δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά...πάντα υπάρχει και μια άλλη γωνία λήψης σε όλα...
    Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ στο μέλλον, αλλά είσαι κούκλα!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έγραψα όπως τα σκεφτόμουν χτες Μαρία μου: Δεν τράβηξα φωτογραφία του εαυτού μου ...άρα δεν συμβάδισα με τους κανόνες!
      Ναι πολύ δύσκολο να κατεβάζεις ιδέες διαρκώς αλλά πόση ικανοποίηση όταν τα καταφέρεις ε;
      Αυτός ο αλήτης όλες μας κυνηγάει τελικά! Είναι αχόρταγος ο χρόνος!
      Η χαλασμένη μηχανή με προβληματίζει και μένα! Κι ακόμα δεν την πήγα ούτε στο γιατρό! αχαχα!
      ΥΓ: Σε ευχαριστώ Μαρία μου για τα καλά σου λόγια....
      Φιλάκια♥

      Διαγραφή
  15. Αριστέα μου πίσω από τις πολύ όμορφες φωτογραφίες σου κρύβεται μια ψυχή. Και αυτή εγώ έχω ξεχωρίσει. Μια ψυχή με τα όλα της! Ποιός δεν έχει παραξενιές άλλωστε. Εγώ ψηφίζω + σε όλα σου!! :) φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάκι μου σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Είσαι ένα ευαίσθητο καλοσυνάτο πλάσμα!
      Φιλάκια! ♥

      Διαγραφή
  16. Δεν χρειάζονται φωτογραφίες για να δεις την ομορφιά κάποιου.Αρκούν λίγες μόνο λέξεις να βάλει στη σειρά και θα καταλάβεις πολλά!
    Και εγω αυτό που κατάλαβα είναι οτι ακόμη και έξω απο τη μπλογκογειτονιά θα σε ήθελα για φίλη μου..Γιατί είσαι πολύ large σε όλα σου..και πολύ γενναία,δυνατή με μια παιδική καρδιά!
    Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λόγια σου με τιμούν αφάνταστα γλυκιά μου φιλενάδα!
      Τι ωραία θα ήταν να πίναμε κάποτε έναν καφέ παρεΐτσα ε;
      Τρελάθηκα με την"παιδική καρδιά"!
      Χαμογελάω σαν παιδί αυτή τη στιγμή!
      Φιλάκια πολλά πολλά! ♥

      Διαγραφή
    2. Τέλεια θα ήταν!
      Μα πάντα μαζί δεν πίνουμε το καφεδάκι ή το κρασάκι μας,καλή μου φίλη;
      Αχ..σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα εκείνα τα όμορφα σου σχόλια και τη δύναμη που μου δίνεις να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ!
      Χάρηκα τόοοσο πολύ που σε βρήκα εδω μέσα!!
      keep blogging and smiling*

      Διαγραφή
    3. :) Ναι κι εγώ έτσι αισθάνομαι! Ότι πίνουμε παρέα..τι καφέ , τι κρασάκι!
      Να συνεχίσεις χαρά μου! Από σένα και τη Μαρία ( me maria) πήρα δύναμη κι ώθηση να ξεκινήσω και δεν το ξεχνάω ποτέ!
      Με αγκαλιάσατε με αγάπη!
      Η @ριστούλα δεν ξεχνά ποτέ!
      Φιλιά!

      Διαγραφή